torsdag 13 mars 2008

Två dygn med något djäkla tuggummi


Yrsel, uttråkad, rastlös, butter, sugen på snus, sugen på snus, sugen på snus. Vad händer då? Jo, vänster sida av käken blir sjukt öm!! Jag har typ fått inflammation eller träningsvärk av att tugga nikotintuggummi?!?!? Någon eller något vill mig illa. Nu blir det panodil också. Kanske magen ballar ur till imorgon då?


Annars funkar det ruktigt bra. Inget snus på två dygn nu. Ett halvt (4 mg) tuggummi varannan timme och det går att hålla situationen under kontroll. Min lilla mor sa i telefonen "kämpa mot snuset Kim, kämpa på". Mina flickor här hemma skriver söta inlägg till mig om att de vet att jag klarar det. Det är gulligt. Skönt med stöd. Man får liksom känna sig som en heroinmissbrukare på torken (fast med närstående som bryr sig och utan heroinmissbruk). Läste att man visst kan jämföra att sluta snusa med tyngre droger som bla heroin. Och jag tror mig kunna förstår deras desperation. Om man gångar min abstinens med 10, då har man kanske herion. Fy f*n säger jag bara... "sno en bil och köp en sil" är mitt råd om man mår så, typ. (Hur många gånger skriver jag typ under en dag?)


Vem bryr sig. Nu ska jag ta ett tuggummi.


2 kommentarer:

Kalle&Katja sa...

BRA BRORSAN!!! Snus är farligt! ;) Jag håller på dej!! Kram, kram

Anonym sa...

Ta det som en man och dumpa dina nikotintuggummin! Annars behåller du nikotinberoendet. Det är bara vanan som bråkar med dig nu. Den är en promenad i parken jämfört med vana + nikotin (Vilket du måste gå igenom förr eller senare! =)
Klipp banden direkt så slipper du lida mer än en gång! (Och sparar pengarna!)
Varje gång du är sugen, försök vända det till nåt positivt.
DU KLARAR DET!