måndag 9 juni 2008

En go helg bakom och en go vecka framför

Det går ett tag mellan bloggarna men jag har så fullt upp att leva. Vet dessutom inte om någon läser detta. Kan vara trevligt att ha det lite som "kom i håg" bara. Imorgon kommer My och då blir det repa hela veckan inför sommarens spelningar. Nyfiken på vart vi spelar så hittar du lite om det här; www.kimstranne.se/spelningar
Helgen som gått var det nationaldag. Ett spektakel som jag inte riktigt vet varför vi firar. Vi svenskar har ju inget att fira men ändå ska vi ha en nationaldag, som alla andra. Nåja, tycker du olika kan vi ta den i sommar över ett glas rött. ;-)
I helgen har vi införskaffat gräsklippare och invigt denna. Dessutom har förrådet fått en välbehövlig rensning och självklart har lillfisen Frejsan varitmed hela tiden. Mamman fick för sig att vi skulle ta klassiska "fårskinnsbilder" på Freja och visst blev en del av den fina. Svårt att misslyckas med fröken Spendrup (Freja).

Kärt barn har många namn... Fisen, Fröken Spendrup, Lill Frejs, Frejsan, Fredjasko... listan kan göras lång. Här kommer bilder.
Grejer i förrådet...


Freja, Frejasko, Lill-fis håller koll...



Fårskinns-Freja!

2 kommentarer:

Kalle&Katja sa...

Klart vi läser!! :) Åh vad Frejsan är söt på fällen... Mysigt att träffa er igår!! Kram, kram

Anonym sa...

Kimpa nu får du ta och sluta blogga så tätt... Jobbigt att komma i kapp hela tiden. Har inte läst din blogg på evigheter o kommer till samma inlägg som sist. Skärpning!